+31(0)6 271 842 32
 a.vanhaperen@cijferseninzicht.nl

Parttime controllerAls uw organisatie (nog) niet kan beschikken over een fulltime Controller, of als de administratie meer functioneert als boekhouding, dan lijkt inhuren van mij als parttime Controller voor een vast aantal uren per maand een uitstekende oplossing.

Een andere reden om mij als parttime Controller in te schakelen is dat u als ondernemer af en toe een sparringpartner nodig heeft, ook als het gaat over financieel beleid.

Parttime controller biedt grote voordelen

Betrouwbare financiële cijfers zijn onmisbaar. Ook bij kleine en middelgrote ondernemingen is het van belang dat er tijdig en goed inzicht is in de bedrijfsresultaten. Door mij als parttime Controller in te schakelen, beschikt u over de volgende voordelen:

  • periodiek*, analyseer ik uw cijfers en stel ik rapportages op zodat u tijdig de juiste sturingsinformatie beschikbaar hebt
  • zodra ik thuis ben in uw organisatie en de gebruikte software, kan ik in onverwachte situaties, zoals ziekte of afwezigheid van vaste teamleden, bijspringen
  • door mijn inbreng gaat uw administratie efficiënter en meer strategisch werken; opleiden, trainen en coachen van uw administratieve medewerkers kunt u aan mij overlaten
  • met de kennis van uw organisatie kan ik u adviseren ten aanzien van  investeringsbeslissingen, accountancy, fiscale en strategische uitdagingen en vraagstukken.

* een dag per week of enkele dagen per kwartaal, zo vaak als nodig blijkt

Parttime controller

Beschikt uw organisatie niet over een fulltime controller, en biedt uw administratie niet de sturingsinformatie die u nodig heeft als bestuurder, dan kan inhuren van een parttime controller een uitstekende oplossing zijn. Al vanaf 4 uur per maand kan ik het verschil maken tussen wél of niet periodiek de juiste management informatie beschikbaar hebben.

Interim controller

Zit u tijdelijk zonder controller, of hoofd administratie? Of heeft u financiële ondersteuning nodig bij een project, zoals inrichten van nieuwe financiële software of uitvoeren van een kostenrondje? Wilt u de administratieve boel eens flink op orde brengen? Tijdelijk in huis halen van extra kennis via een Interim Controller is dan een slimme optie.

Grip op de kosten

Soms wéét u, soms voelt u, dat er op kosten bespaard kan - of moet - worden. Maar als de informatie, waarop u een besparings-programma baseert ontbreekt, weet u echt niet waar u moet beginnen. Van Haperen is dan dé financiële man aan uw zijde. Ik stel de vragen, zoek de informatie en verschaf u de gewenste cijfers en inzichten. Ofwel: geschikte sturingsinformatie. Ik kom heel vaak situaties tegen, waarin op veel fronten geld kan worden bespaard.

Heldere cijfers

Heldere cijfers is wat u als DGA, directeur of bestuurder nodig hebt. Op elk gewenst moment. Met heldere cijfers kunt u blijven sturen. Soms zijn die heldere cijfers er niet. Na een overname, voor of na 'n fusie, groeispurt of door ziekte van uw controller of administrateur. Als u deze situatie herkent dan heeft u mij nodig. Produceren van Heldere Cijfers, daarin heb ik mij gespecialiseerd. Mijn doel: u in zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk inzicht verschaffen.

Nieuws

Tweets

De regels voor de nieuwe NOW3 zijn bekend. Na de Noodmaatregel overbrugging Werkgelegenheid afgekort NOW 1 en NOW is nu meer bekend over de NOW 3. De NOW 3 is ingedeeld in drie tijdvakken. Lees er meer over

LinkedIn

Nieuws

Waarom een financieel controller inschakelen?

Automatische verwerking van bankafschriften. Lees meer...

Waarom een interim financieel controller?Lees

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?